/
  • Wandelen

   Door de prachtige ligging aan de West-Friese omringdijk en nabij het strand en de duinen, is dit bij uitstek een plek voor wandelaars: Wandelroute Sint Maarten

   Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

   Wandelroutes

  • Fietsen

   U kan natuurlijk zelf uw fiets meebrengen (stallen en eventueel opladen is bij ons altijd mogelijk), maar een fiets huren is ook mogelijk in de naburige gemeenten. Neem contact met ons op voor bemiddeling.

   In de maand april komen de bloembollen tot bloei, dan wordt onze ‘achtertuin’ een grote kleurenpracht. In die periode is de omgeving een lust voor het oog en worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd in en rond de bollenvelden.

   Fietsroute Molenroute Tubbergen